dimarts, 27 de juliol de 2010

"La font de davant de m´ha casa"

Com diu el refrany "vale mas una imagen, que 1000 palabras", així que vos deixe diverses imatges que tenia per casa de com a poc a poc, la font de la plaça Vella a anat canviant de fisonomia al llarg dels anys.

Foto dels anys 60 quan l´edifici de la vella presó ocupava el lloc on està actualment la font i la font amb abrevador per als animals.
Foto de finals dels anys 80 on és pot vore, la antiga font que ocupava el recinte de la ja despareguda presó.Imatge de la font actual sobre l´any 1992.Imatge del meu carrer on apareix la font amb la paret revestida amb pedra sobre l´any 1997 o 1996.

Última imatge on apareix també la font (27 de Juliol de 2010).

3 comentaris:

 1. HEM PAREIX UNA MOLT BONA ENTRADA DAVID,CREQ QUE T'ESTÀS "CURRANT" MOLT EL BLOG,A MÉS A MÉS A DIFERÈNCIA,CENTRALITZES EN EL PASAT NO RECIENT DINS LA NOSTRA ACTUALITAT SENSE DEIXAR A BANDA EL TREBALL DE RACAPTACIÓ DE FOTOGRAFIES,CONTINUA AIXI XIC!!

  ResponElimina
 2. La veritat, i moltes gràcies per el complit es que quasi el 100% de les fotografies que he publicat al blog (les antigues) són meues, bueno de la familia i poc a poc he anat classificant-les.

  ResponElimina
 3. A SI?MOLT BÉ! GRÀSIES PER PUBLICAR L'HORARI DE FESTES,ES MOLT PRÀCTIC!!
  ÀNIM PER LA PROPERA ENTRADA,SENSDUBTE DE LA SETMANA DE PENYES! :).

  ResponElimina