diumenge, 17 de juliol de 2011

1ª Volta al Terme Nocturna ;)


Vista de Pipa durant el descens per la senda de la Vall d´Uixò (última baixada de la volta).

La 1a. volta al terme de Fondeguilla nocturna, tercer de les tres voltes programades per a celebrar les 30 edicions de la VTF ha sigut un complet èxit.
D'entrada ja es van esgotar les 100 places màximes que l'organització havia posat com a límit. La marxa ( recordem que no era competitiva y el recorregut no estava marcat) va començar a congregar a la gent a les 21:30 en el parc del municipi per a fer el control de corredors i l'entrega del dorsal. A les 10 en punt una traca va donar el tret de sortida. L'organització tenia previst un horari que durant la primera part del recorregut anava acumulant retràs control darrere control. Però en la segona part es va augmentar el ritme i la marxa va acabar a les 8:00 del mati del dissabte com estava programat. Cal resaltar que ha sigut una nit perfecta per a l'èvent, temperatura ideal i un cel totalment clar va permetre que la lluna plena acompanyara als 100 valents i als més de 10 col·laboradors que control a control anaven avituallant als corredors, amb beguda i menjar per a fer més soportable la marxa. Només enfilar les primeres rampes de la prova la llarga serp lumínica que feien tots els corredors anava estirant-se i apropant-se segons la duresa del recorregut. Al final i després de 10 hores i prop de 25 abandonaments ( un bon percentatge tenin en conter la duresa del recorregut) els 80 corredors arribaven al parc des d'on van eixir, i com no podia ser d'una altra manera amb una altra traca. Després de la corresponen dutxa a les 9 del mati corredors i col·laboradors van gaudir d'un excel·lent esmorzar que l'organització els va preparar.

El text ha sigut extret de:
http://voltaalterme.blogspot.com/
Que em queda dir! Ha sigut una nit fantàstica, el temps com anteriorment heu llegit ens ha acompanyat durant tot el recorregut i ens ha permès disfrutar d´unes vistes meravelloses. Quina quantitat de bombetes il.luminant pobles i ciutats milers d´elles van anar acompanyant-nos durant el nostre trajecte. L´aire tan pur i la pluja que va caure eixa mateixa vesprada feien que es respirara un ambient molt agradable i la bona companyia de la gent va fer que en els moments més durs de la volta passaren un poc més ràpid. Tota una aventura!!!

Un dels trajectes més complicats
Imatges per al record.
Vista del perfil muntanyós d´una part del recorregut de la volta.
Uns dels diversos punts d´avituallament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada