divendres, 17 d’abril del 2009

Principis d´aquest blog

En aquesta página, a part de intentar en cada excursió del grupillo anar ficant tot lo relacionat amb el poble, per donar a conéixer que el poble no sols té els principals monuments i ja está, volem donar a conéixer restes arquitectóniques que encara que siguen més xicotets o més moderns totes tenen dret a ser mencionades, ja que amb prou dificultat la gent major recorda. I per altra banda un poc més extensa donar a conéixer la vida d´un poble normal amb les seues festes i tradicions i que encara que siga xicotet té vida própia i nosaltres la joventut formem part d´ella.

3 comentaris:

  1. David, molt interessant el teu blog. L'agregue als meu per a que la gent el conega i de fet faig una notícia per a que la gent tinga coneixements del blog. Crec que és una molt bona iniciativa. Ànims

    ResponElimina
  2. Hola David!!! es la primera vegada que entre aquest blog tan xulo!pero tranqil que no sra la utima!!teu curres molt ja que a tu t'agrada molt la naturalesa i les coses historiques, ja que en el nostr poble podem gaudir de monuments historics esta molt be qe es dones a coneiser!!mlts bessets!!!
    que continues aixi!!

    ResponElimina
  3. Bueeeeno, com va tot David? xD Molt bé la teua tarea, a difondre Alfondeguilla per internet, ya anirem entrant per ací i dixarem algun comentari!

    No estem molt inspirats eh xD

    ResponElimina