dimarts, 18 de setembre de 2012

Imatges per al record

La primera foto,correspon a la Fàbrica Segarra, en la que gran part dels alfondeguillers han treballat. Açí tenim un dels motius pel qual el nostre poble sobre els anys 50 i 60 va arribar a tindre 1020 habitants i que va ajudar a mantindre la població al nostre municipi, en un moment en què la despoblació al món rural cada volta era un fet més visible a tot l´interior.

Aquesta foto, ens trasllada fins al 19 de Març de l´any 1967 quan a Alfondeguilla hi havia falles! En aquesta imatge es dirigeixen cap a l´església.

Les maquines començaven a fer acte de presència en el nostre poble. Aquesta imatge ben bé diria que ens trasllada un poc més enrere en el temps i que pot datar de principis dels anys 40 o ser inclús més anterior.


Una altra imatge de les falles del 67 on es pot veure part del monument plantat a la plaça de l´església i també amb detall, es pot observar al fons a mà dreta part de l´antic edifici de la presó actualment desaparegut i que ara ocupa la font de la plaça de l´església.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada